Поръчките на онлайн магазин PANTOFENSVIATBG.COM се изпълняват в рамките на 24 до 96 часа след получено телефонно обаждане на  наш сътрудник  за потвърждение от наша страна преди изпращане  на  поръчката.
При невъзможност, поръчката Ви да бъде изпълнена, поради изчерпана наличност или други причини, ще бъдете уведомени своевременно. Ако телефонът, който сте оставили не е активен, поръчката отпада. Поръчки, направени в един и същи ден от един потребител, ще бъдат изпратени като една пратка.
Даваме точни размери на стелките, измерени от край до край с ролетка.
PANTOFENSVIATBG.COM доставя  поръчките на своите клиенти с куриерски фирми „Еконт Експрес“ и „Спиди“ за цялата страна и със собствен транспорт за района на град Бургас.
Куриерът предоставя писмена или устна информация, за датата и часа на връчване на пратката.
За поръчки под 69.99 лв. доставка за цяла България до офис на  „Еконт“ с цени започващи от 5,80 лв. до 6,90 лв според килограмите и таксата наложен платеж.
Уважаеми клиенти , отпаднаха безплатни sms – известия при куриерска фирма ЕКОНТ . Ако желаете да получите такъв , моля да го заявите при поръчка , за да може да го добавим при подготовката на вашата пратка . Стойността на sms се заплаща допълнително .
За поръчки под 69.99 лв. доставка за цяла България до офис на „Спиди“ използваме услугата Стандарт 24 часа  с  доставка между офиси на Спиди с  цени започващи от 4,60 лв. според килограмите и таксата наложен платеж.
За поръчки под 69.99 лв. доставка за цяла България до адрес на клиента  с „Еконт Експрес“ и „Спиди“ с цени започващи от 5.90 лв. според килограмите и таксата наложен платеж.
За поръчки над 69,99 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА „до ПОИСКВАНЕ“ в офис на куриерска фирма „ЕКОНТ” или „Спиди“ или до адрес с „Еконт Експрес“ или „Спиди“ за населени места където няма офис на куриер.
При желание от страна на клиента за населени места с офис на куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ доставката да бъде до адрес се доплаща  3 лв.
За гр.Бургас доставката е 3.00 лв. до адрес на клиента със собствен транспорт.
За кварталите Сарафово,Черно море,Рудник,Ветрен,Банево,Лозово,Долно Езерово,Горно Езерово и Крайморие доставката е 4.00 лв. до адрес на клиента със собствен транспорт.
Доставката се извършва от 09:00 до 17:30 часа, а в събота от 09:00 до 13:00 часа. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.

Забележка: при поръчка до поискване моля изписвайте като допълнителна информация най-близкият и удобен за получаване офис на „Еконт“ или „Спиди“.

Моля, свържете се с нас, преди да решите да върнете закупения продукт.

АКО СТЕ ЗАПЛАТИЛИ ПОРЪЧКАТА СИ:

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продуктът да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избран от Вас модел или ще Ви възстановим пълната стойност, която сте заплатили за него.
При въстановяване на сума на върнат продукт който е бил с безплатна доставка се удържа цената на доставката платена при изпращането .
В случай на връщане и подмяна на стока, клиентът  задължително заплаща двойна куриерска такса / за транспорта в двете посоки.
При връщане на закупен продукт парите за нея се възстановяват по банкова сметка посочена от клиента в рамките на три дни от датата на връщането й.
При връщане на стоката, не се приемат пратки с наложен платеж.